"THUIS in verzekeringen biedt verzekeringen voor particulieren, mkb en agrarische bedrijven"

Zakelijk

Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Maar het is wel fijn om als ondernemer grip te houden op de risico’s die je loopt. Keuzes te maken over wat je wel en niet wilt verzekeren. De lijst met bedrijfsverzekeringen zijn immers eindeloos. En je overal voor verzekeren is niet alleen te kostbaar, maar ook onnodig. THUIS in verzekeringen wijst je ook hier de weg. We zijn daarbij vooral THUIS in verzekeringen voor het mkb en de agrarische sector.

Risico-inventarisatie

Het afsluiten van een bedrijfsverzekering is vaak niet iets wat je een-twee-drie regelt. Kleine ‘ongelukken’ kunnen immers grote gevolgen hebben. Een klant zou je mogelijk aansprakelijk willen stellen voor een verkeerd advies of onjuiste levering. Of je eigen bedrijf ligt tijdelijk als gevolg van brand, inbraak of een bedrijfsongeval, wat dan? THUIS in verzekeringen staat je bij met heldere oplossingen en een goed advies. Uiteraard werken we ook samen met toonaangevende maatschappijen.

 Werkwijze en specialisme

Na een eerste kennismaking en eventuele bezichtiging van de locatie, brengen we de risico’s die je loopt in kaart. Op basis daarvan kun je zelf keuzes maken. Voor de meer complexe producten, zoals een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), gaan we nog een stap verder. Als specialist beschikken we namelijk over een uitgebreid vergelijkingsprogramma.  U maakt hiermee een goede keuze en voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

>> Bel of mail Bob voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Levensverzekeringen

Sta je weleens stil bij later? En heb je het dan goed geregeld? Voor je nabestaanden of voor jezelf? THUIS in verzekeringen legt je graag uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Waarvoor je kunt sparen, wat je precies kunt verzekeren en wat de kosten zijn. Om ervoor te zorgen dat je nabestaanden goed verzorgd achterblijven. Of om ervoor te zorgen dat je zelf kunt genieten als je bent gestopt met werken.