"THUIS in verzekeringen biedt verzekeringen voor particulieren, mkb en agrarische bedrijven"

Particulier

Particuliere schadeverzekeringen

Vandaag de dag kun je bijna alles verzekeren. Veelvoorkomende zaken zoals de auto en de inboedel. Maar ook bijvoorbeeld de vouwwagen, sierraden en de medische kosten van je huisdier. Maar weet je wel waarvoor je verzekerd bent? Ben je niet onder- of oververzekerd. En betaal je niet teveel als gevolg van een overlap in dekkingen? Thuis in verzekeringen houdt je verzekeringen graag eens tegen het licht.

Kritisch kijken is besparen

De meeste mensen sluiten een verzekering af en kijken er liever niet meer naar om. Jammer, want uit onderzoek blijkt dat veel mensen over- of dubbel verzekerd zijn. Het is dan ook goed eens de bezem door je verzekeringen te halen. Want wie weet kun je wel honderden euro’s per jaar besparen. Hierbij zijn we je graag van dienst. Met uitgebreide premieberekeningen en een goed advies.

Onafhankelijk advies

Thuis in verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor. Wij werken met alle verzekeraars in Nederland, maar hebben wel een duidelijke voorkeur. Niet omdat we hier de hoogste provisies krijgen. Maar onze jarenlange ervaring leert dat het nu eenmaal de beste verzekeraars van ons land zijn. Zo is onze voorkeursverzekeraar Noordhollandsche 1816 ook dit jaar wederom uitgeroepen tot de beste schadeverzekeraar van Nederland. Klik hier voor het totale aanbod verzekeringen voor de particulier.

Online premie berekenen

Daar doen wij niet aan. Om de doodeenvoudige reden dat dit vaak niet representatief is. De premie die je betaalt is helemaal afhankelijk van je situatie en overige verzekeringen. Bovendien willen we niet dat je te maken krijgt met onvoorziene kosten achteraf. Of dat je je juist over- of dubbel verzekert. Een goed advies begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Ook als je snel een verzekering nodig hebt; in de meeste gevallen heb je de polis namelijk al binnen 24 uur in huis.

>> Bel of mail Bob voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.