"THUIS in verzekeringen biedt verzekeringen voor particulieren, mkb en agrarische bedrijven"

Zakelijk

Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen brengt risico’s met zich mee. Maar het is wel fijn om als ondernemer grip te houden op de risico’s die je loopt. Keuzes maken over wat je wel en niet wilt verzekeren. De lijst met bedrijfsverzekeringen is immers eindeloos. En je overal voor verzekeren is niet alleen te kostbaar, maar ook onnodig. Thuis in verzekeringen wijst je ook hier de weg. We zijn daarbij vooral thuis in verzekeringen voor het mkb en de agrarische sector.

Risico-inventarisatie

Het afsluiten van een bedrijfsverzekering is vaak niet iets wat je een-twee-drie regelt. Kleine ‘ongelukken’ kunnen immers grote gevolgen hebben. Want stel je geeft een verkeerd advies aan een klant en die lijdt daardoor grote verliezen, dan kun je daar als ondernemer aansprakelijk voor gesteld worden. Of je bedrijf ligt tijdelijk helemaal stil als gevolg van brand, inbraak of een bedrijfsongeval, wat dan? Thuis in verzekeringen staat je bij met heldere oplossingen en een goed advies. Uiteraard werken we ook daarbij samen met toonaangevende maatschappijen.

 Werkwijze en specialisme

Na een eerste kennismaking en eventuele bezichtiging van de locatie, brengen we de risico’s die je loopt in kaart. Op basis daarvan kun je zelf beslissen welke keuzes je maakt. Voor de meer complexe producten, zoals een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), gaan we nog een stap verder. Als specialist in het bieden van AOV’s beschikken we namelijk over een uitgebreid vergelijkingsprogramma. Hiermee kunnen we alle verzekeraars op zowel premie als voorwaarden met elkaar vergelijken. Dat is niet alleen handig bij het maken van een keuze voor een AOV. Maar voorkomt ook dat je achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan.

>> Bel of mail Bob voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Levensverzekeringen

Sta je weleens stil bij later? En heb je het dan goed geregeld? Voor je nabestaanden of voor je eigen oude dag? Thuis in verzekeringen legt je graag uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Waarvoor je kunt sparen, wat je precies kunt verzekeren en wat de kosten zijn. Om ervoor te zorgen dat je nabestaanden goed verzorgd achterblijven. Of zodat je zelf ook daadwerkelijk kunt genieten van het moment dat je stopt met werken.