"Thuis in verzekeringen combineert servicegerichtheid met persoonlijk contact en betrouwbaarheid"

Missie/visie

Missie

THUIS in verzekeringen biedt verzekeringsoplossingen waarmee zowel particuliere als zakelijke klanten hun risico’s kunnen afdekken en hun toekomst veiligstellen. De klant staat centraal bij alles wat we doen. Wij vinden het belangrijk dat u zich THUIS voelt bij ons kantoor en onze kijk op de financiële wereld. We hebben bovendien de ambitie om onze klanten te leren kennen en streven naar langetermijnrelaties met al onze cliënten. Daarvoor zetten we graag net een stap extra.

Zo zijn we niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar vooral ook wanneer onze klanten ons echt nodig hebben. We vinden het belangrijk dat zij weloverwogen keuzes kunnen maken, omdat ze vooraf weten waar ze aan toe zijn. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze relaties in het geval van schade ook uitgekeerd krijgen waar ze recht op hebben. En als iets niet duidelijk is leggen we het graag nog een keer uit.. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, servicegerichtheid en snelle, efficiënte schadeafhandeling ten slotte, zien we als vanzelfsprekendheid.

Visie

De kredietcrisis, woekerpolissen en topsalarissen hebben de financiële sector in een kwaad daglicht gezet. Het vertrouwen in de financiële dienstverlening is sterk verminderd. THUIS in verzekeringen laat zien dat het ook anders kan. Transparanter, betaalbaarder en vooral ook menselijker. Met eerlijke producten en duidelijke taal.